• TRANSPORT GRATUIT peste 200 ron, 100% PRODUSE ORIGINALE

Cele mai populare rase de pisici în 2021

Cele mai populare rase de pisici în 2021
Cele mai populare rase de pisici în 2021

 
Pisicile devin din ce în ce mai îndrăgite, fiind alături de câini, animalele de companie pe care le preferă cei mai mulți oameni din toată lumea. Asemenea câinilor, și pisicile sunt de diferite rase. Fie că ești în căutarea unui companion felin care are nevoie de o mulțime de atenție sau preferi unul care este un pic mai cuminte, printre atâtea rase îți vei găsi cu siguranță preferata. 
 
  1. Pisica Birmaneză 

Pisica birmaneză este o rasă orientată către oameni. Se spune că o pisică birmaneză este inteligentă, intuitivă, iscoditoare, fermecătoare, curioasă, jucăușă și cu multă demnitate. Rămâne jucăușă până la o vârstă înaintată.

 
  1. Pisica British Shorthair

Este cunoscută ca fiind sursa de inspirație pentru pisica Cheshire din cartea „Alice în Țara Minunilor” scrisă de Lewis Carroll. Pisicile din rasă British Shorthair sunt inteligente, afectuoase și nu sunt temperamentale. Sunt tolerante cu copiii și câinii, fiind pisici de familie excelente.

 
  1. Pisica Persană

Pisica Persană cu păr lung este o rasă de talie medie scundă și îndesată, cu un cap masiv, comparativ cu corpul. Sunt blânde, dar nu la fel de active ca unele dintre rasele cu păr scurt. În general nu le deranjează să stea singure, bucurându-se să fie singura pisică din casă. 

 
  1. Pisica Sphynx

Cunoscută și sub numele de Donskoy, rasa Sphynx este una fascinantă, elegantă, unică și foarte curioasă. Acestea sunt pisici active, extrem de prietenoase, foarte inteligente și iubitoare, calme, delicate și loiale proprietarilor lor.


 

Suport clienti 08:00 - 17:00

0747 507 007 office@lovelypets.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!