• TRANSPORT GRATUIT peste 200 ron, 100% PRODUSE ORIGINALE

Vaporizator Antistres cu feromoni pentru cameră – pentru pisici – Zen & Calm

Francodex
101,00 Lei
Zen & Calm
Made in France

Este eficient timp de 6 săptămâni.
Conține o versiune sintetică de feromoni.
1 vaporizator de cameră și o rezervă de 48 ml.
 
Stoc epuizat
Cod Produs: 170335 Ai nevoie de ajutor? 0747 507 007
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Compoziție
  • Instrucțiuni de folosire
  • Review-uri (0)
Pisicile produc în mod natural feromoni pentru calmare, reușind astfel să se calmeze în diferite situații de stres. Vaporizatorul Antistres de la Francodex conține o versiune sintetică de feromoni, care creează sentimentul de siguranță pisicii. Este în mod special recomandat în situațiile în care vrem să preîntâmpinăm un comportament nedorit al pisicii (marcarea cu urină, zgârierea excesivă…) în situații stresante pentru ea, cum ar fi mutatul într-o nouă locuință, schimbări în locuință, venirea unui nou animal, expunerea la zgomote puternice sau evenimente sociale. Vaporizatorul Antistres este eficient timp de 6 săptămâni.
 
Analogi ai porțiunii F3 a feromonilor faciali de pisică 3,33%, excipienți Q.S.P. 100%.
 

Instalarea vaporizatorului:
1. Deșurubați dopul rezervei și introduceți-o în vaporizator.
2. Conectați vaporizatorul la priză în poziție dreaptă. Rotiți vaporizatorul dacă este necesar. Flaconul trebuie întotdeauna amplasat sub dop. Pentru o eficacitate maximă, Vaporizatorul Antistres trebuie conectat la o priză cu 220-240V pe toată perioada folosirii.
Curățare: fiecare rezervă va fi eficientă timp de aproximativ 6 săptămâni. Rata de difuziune poate fi afectată de ventilația încăperii, locație, temperatură și umiditate. Pentru cea mai eficientă utilizare schimbați rezerva cu lichid la fiecare 6 săptămâni. Pentru a curăța vaporizatorul, scoateți-l din priză și ștergeți-l cu o cârpă uscată. Spălați-vă pe mâini după ce ați atins vaporizatorul. Dacă îl scoateți din priză, păstrați-l curat în poziție dreaptă. Nu așezați rezerva sau capacul rezervei pe suprafețe fragile (suprafețe lăcuite, plastic). Vaporizatorul poate emite un miros slab similar cu cel al radiatoarelor electrice, în special când au acumulat praf. Soluția din rezervă își poate schimba culoarea spre galben, nu are nici un impact asupra calității produsului.
Schimbați vaporizatorul după 6 luni de folosire continuă sau după folosirea a 4 rezerve.

Precauții de utilizare:
Citiți instrucțiunile de utilizare înainte de utilizarea produsului. Păstrați instrucțiunile. Aceste instrucțiuni se referă la pericolul de incendiu, șoc electric și rănire. Este doar pentru uz extern. Nu introduceți nimic în priză deasupra vaporizatorului. Nu folosiți rezerva fără vaporizator. Nu folosiți alt tip de vaporizator. Nu-l folosiți în prelungitoare sau adaptoare multi-priză. Nu atingeți vaporizatorul

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Suport clienti 08:00 - 17:00

0747 507 007 office@lovelypets.ro

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!